Caută 
Caută
Ce informaţii căutaţi?
Share on Google+ Share on Google+

Vata minerala WS Steinwolleplatte

Calitatea superioară și durabilitatea materialelor de finisaje și construcţii

Prin izolaţie se creează bariere cu dublu rol de funcţionare: pe timp de iarnă căldura este menţinută în interior şi aerul rece este menţinut în exterior. Acest lucru înseamnă un consum de energie mai redus pentru încălzirea locuinţei, implicit cheltuieli reduse. În perioada verii o locuinţă izolată corespunzător va păstra mai bine în interior aerul rece, iar căldura, alergenii sau zgomotul în exterior. Per total confortul termic din locuinţă creşte, în parte se izolează mai bine locuinţa şi din punct de vedere fonic.

Producerea plăcilor termoizolante WERK WS Steinwolleplatte se realizează făcându-se uz de cele mai noi inovaţii tehnologice în domeniu, obţinându-se astfel produse care sunt caracterizate printr-un randament înalt de termo- şi fonoizolare. Acestea se utilizează atât la construcţii rezidenţiale cât şi civile şi nu numai, obţinând astfel economii remarcabile în ceea ce priveşte cheltuielile de întreţinere cu energia. Spaţiul util câştigă astfel un surplus de confort obţinând şi beneficii precum o izolare fonică remarcabilă şi o protecţie eficientă împotriva incendiilor.

Un alt fapt de care unii proprietari nu ţin cont este că izolaţia locuinţei îi creşte acesteia şi valoarea. Majoritatea celor care caută să cumpere sau să închirieze o locuinţă caută ceva care să aibă şi o eficienţă energetică avansată. Facturile cu energia termică şi electrică pot fi reduse printr-o izolaţie bine realizată, astfel importanţa acesteia nu poate fi subliniată îndeajuns.

Fa-ti casa fericita izoland cu vata minerala de la WERK.

Copyright © 2015 WERK Romania SRL - Toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site