Caută 
Caută
Ce informaţii căutaţi?
Share on Google+ Share on Google+

Tencuiala Decorativa WERK

Alege tencuiala decorativa din gama WERK pentru o fatada ecologica si rezistenta

O casa frumoasa este frumoasa nu numai pe interior, ci si pe exterior. Bunul gust joaca intotdeauna un rol mai important decat marimea unei cladiri, iar daca arhitectura este una reusita, ar fi si pacat sa nu alegi cele mai bune materiale de constructie si decorative. Unul dintre materialele importante care asigura frumusetea exterioara a casei este tencuiala decorativa.

Tencuiala decorativa este un amestec de rasini, ingrediente minerale, pigmenti, aditivi si apa, folositi in primul rand pentru a asigura protectia constructiei impotriva intemperiilor, dar si pentru a-i oferi acesteia un finisaj deosebit. Pe langa rezistenta in timp a cladirii pe care este aplicata, tencuiala decorativa permite zidurilor sa “respire”, asigurand circulatia constanta a vaporilor de apa si prevenind astfel aparitia igrasiei in interior.

Perioada recomandata pentru lucrarile de aplicare a tencuielii decorative este vara, cand precipitatiile sunt reduse, iar temperaturile ridicate, conditii care favorizeaza o uscare rapida a produsului aplicat pe suport. Conditiile optime de mediu, respectiv temperatura si gradul scazut de umiditate, favorizeaza calitatea finisajului, respectiv a elementelor decorative aplicate. Durabilitatea elementelor decorative este esentiala pentru o lucrare de calitate, astfel ca cele doua elemente, respectiv metoda de aplicare si conditiile de mediu trebuie sa fie amandoua intrunite.

WERK va pune la dispozitie tencuieli decorative de mai mult tipuri. Click Aici pentru mai multe detalii.

Copyright © 2015 WERK Romania SRL - Toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site