Caută 
Caută
Ce informaţii căutaţi?
Share on Google+ Share on Google+

Termosistem cu polistiren WERK

Reduceti considerabil cheltuielile privind consumul de energie cu termosistemul WERK

Prin termosistem intelegem o solutie tehnica de termoizolare a exteriorului unei cladiri cu ajutorul unor placi de polistiren. Un termosistem se aplica pe toate straturile de sustinere. Fiecare termosistem este utilizat pentru imbunatatirea performantelor termoenergetice ale constructiilor pe diverse suprafete: caramida, BCA, blocuri ceramice sau beton - tencuite sau netencuite.

Termoizolarea fatadei obtine climatul potrivit fiecarui sezon: iarna - caldura si vara - racoare. Totodata un termosistem reduce costurile necesare cu incalzirea cu pana la 30%-40%. Investitia se amortizeaza relativ repede in 2 - 3 ani.

Un termosistem ofera calitate, dat fiind ca se executa usor si in timp scurt. Durata medie de viata, in cazul unei aplicari si utilizari corecte, este de aproximativ 25 - 30 de ani, poate chiar mai mult, asta depinzand de calitatea materialelor folosite.

De ce materiale ai nevoie pentru izolarea fatadei tale?

  1. mortar adeziv, pentru lipirea placilor de polistiren
  2. polistiren expandat
  3. dibluri rozeta pentru polistiren
  4. plasa din fibre de sticla inglobata in mortarul adeziv
  5. grund, care face legatura intre stratul de mortar adeziv armat si tencuiala decorativa.
  6. tencuiala decorativa
  7. profil de soclu din aluminiu
  8. profile cu picurator, pentru muchii orizontale.


Te asteptam la unul din magazinele noastre din tara, pentru a-ti prezenta cea mai buna oferta de termosistem in functie de raportul calitate/pret.

Copyright © 2015 WERK Romania SRL - Toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site