Caută 
Caută
Ce informaţii căutaţi?
Share on Google+ Share on Google+

Tapetul Decorativ WERK

Decoratiuni interioare de calitate superioara din gama WERK

Tendintele in amenajarea interioară pentru 2016-2017 aduc in atentie grija pentru detalii si aspect . Tapetele de la WERK sunt din materiale imbogatite cu broderii fine, cu accente de culori care subliniaza si accentueaza ideea de eleganta si stil.

Majoritatea peretilor simpli, cu pata de culoare plata sunt trecuti in umbra de catre specialistii in amenajari interioare, in ziua de azi. Tapetul a revenit in lumina reflectoarelor si readuce in amenajarea interioara formele si culorile indraznete sau deopotriva, discrete si pastelate, care fusesera eliminate in anii precedenti. Calitatea si aspectul rafinat al tapetelor din gama WERK este cu mult superior tapetelor din anii precedenti.

Tapetul se potriveste absolut tuturor categoriilor de ambient. Fie ca vrei o camera de copii distractiva ,un dormitor extravagant, un hol deosebit, un living elegant sau clasic, tapetul este o solutie deosebita de fiecare data cand vrei sa surprinzi, sa inovezi sau pur si simplu sa incerci ceva nou cu ajutorul culorilor care te reprezinta. Eleganta si caldura tapetului rareori pot fi egalate prin varuri si vopsele datorita preciziei si posibilitatilor nelimitate de design si textura. WERK importa majoritatea tapetelor din Germania, insa si cateva din Italia.

Va asteptam la unul din magazinele noastre WERK pentru a vă consilia de la recomandarea tapetului pana la montajul acestuia sau combinarea lui cu diverse tipuri de vopsele lavabile.

Copyright © 2015 WERK Romania SRL - Toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site